Ya İstiklal Ya Ölüm dizisine Burak Yamantürk de katıldı!

TRT1'in yeni mini dizisine yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
27 Ocak 2020 - 10:31
Gündem

TRT1 ekranları için hazırlıklarına başlanan yeni mini dizi Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. 

20-01/27/ya-istiklal-ya-olm.png

Türkiye tarihinde önemli bir yere sahip olan, 16 Mart 1920 ile 23 Nisan 1920 arasındaki dönemi anlatacak olan mini dizinin hazırlıkları devam ediyor. İtilaf devletlerinin İstanbul'u işgali, Mebusan Meclisini dağıtmalarını ve Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kuvayi Milliye hareketinin mücadelesi ile Ankara'da bağımsız bir meclis açılışını anlatacak olan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin çalışmaları devam ederken kadroya yeni bir isim daha dahil oldu.

Burak Yamantürk Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde!  

20-01/27/burak-yamanturk.jpg

Dizide Mustafa Kemal Atatürk karakterini canlandırması için teklif alan Kıvanç Tatlıtuğ bu rolü reddedince karakteri canlandıracak isim İlker Kızmaz olmuştu. İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Melis Sezen, Serkan Keskin, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Hilmicem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Mehmet Özgür gibi isimlerin yer alacağı Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin kadrosuna Burak Yamantürk de katıldı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin