Savaşçı dizisiyle ilgili resmi açıklama geldi!

Fox'un sevilen dizisi hakkında açıklama geldi.

Merve Mutlu
06 Ocak 2021 - 13:59
Gündem

Fox ekranlarının sevilen dizisi olan ve Murat Serezli, Ege Aydan, Burç Kümbetlioğlu, Gaye Turgut Evin gibi isimlerin yer aldığı, Ekin Mert Daymaz'ı da yeni başrol olarak kadrosuna dahil eden dizi Savaşçı'nın resmi açıklaması geldi.

21-01/06/savass.png

Limon Yapım'ın imzası ile hazırlanan ve yapımcılığını Hayri Aslan'ın, yönetmenliğini Osman Taşçı ve Eray Koçak'ın üstlendiği, senaryosunu da Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı Savaşçı dizisi için resmi açıklama geldi. Önümüzdeki hafta Eskişehir'de çekimleri başlayacak olan diziye katılan yeni isimler heyecanı artırmayı başardı.

Savaşçı dizisiyle ilgili resmi açıklama geldi!

21-01/06/savasci.png

Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Güneş Zavrak ve Ediz Hun gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri kadrosuna dahil eden dizi, tüm zorluklara rağmen kendilerini adadıkları vatan için her şeyi feda etmeye hazır bordo bereli kahramanların hikayesini anlatan senaryosuyla çok yakında Fox'ta devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin