Naz Elmas Babam Çok Değişti dizisinde!

Babam Çok Değişti dizisine yeni oyuncu.

Merve Mutlu
06 Ocak 2021 - 15:08
Gündem

Kanal D ekranlarında İyi Aile Babası adıyla yayın hayatına başladıktan bir süre sonra Türkiye'de bir ilke imza atılarak adı değişen ve Babam Çok Değişti adıyla yola devam eden dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor.

21-01/06/babam-cok.jpg

Süreç Film imzası ile hazırlanan ve başrollerinde Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozoklu'yu bir araya getiren sevilen sitcom türü dizinin senaryo ekibi bir süre önce değişmiş ve kalem Birol Güven'e devredilmişti. Salih Kalyon, Timur Acar, Berke Üsdiken, Melek Baykal gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı yapıma sürpriz bir isim dahil oldu.

Naz Elmas "Babam Çok Değişti" dizisinde!

21-01/06/naz-elmas.png

Annesi ile eşi arasında kalan bir aile babasının komedi dolu hikayesini konu alan dizinin kadrosuna yeni katılan isim Naz Elmas oldu. Sevilen isim Çağlar Çorumlu'nun oynadığı Mehmet Ali'nin eski aşkı "Deniz" rolüyle 3 bölüm için konuk oyuncu olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin