Scandal 7. ve final sezonundan fragman yayında!

Scandal 7. ve final sezonundan fragman yayında! Shonda Rhimes'ın yaratıcısı olduğu ABC'nin politik gerilim türündeki dizisi Scandal'ın 7. ve final sezonu yaklaşıyor.

Volkan Küçükel
06 Eylül 2017 - 11:43
Gündem

Shonda Rhimes'ın yaratıcısı olduğu ABC'nin politik gerilim türündeki dizisi "Scandal"ın 7. ve final sezonu yaklaşıyor.

SCANDAL FİNAL SEZONUNDAN YENİ FRAGMAN

Ve final sezonu yaklaşırken dizinin hayranları, Olivia Pope ve ekibini nelerin beklediğini öğrenebilmek için can atıyor. Ancak yeni sezon tanıtımı için yayınlanan son fragmanda izleyicilere pek bir ayrıntı verilmediği görülüyor.

30 saniye süreli kısa tanıtım videosunda Olivia'yı (Kerry Washington) etrafta duyulan tanıdık seslerin eşliğinde ve kırmızılar içinde kendine güven duyan bir şekilde yavaşça yürürken görüyoruz. Olivia, ardından Beyaz Saray ve Washington Anıtı'nı gören bir banka oturuyor.

Sesler "Dünyadaki en güçlü kişi olmak nasıl bir duygu?" sorusuyla son bulurken Olivia basitçe "İyi hissettiriyor" cevabını veriyor.

SCANDAL 7. SEZON POSTERİ

17-09/06/scandal-season-7-final-season-poster-1.jpg

Scandal'ın oyuncu kadrosunda Kerry Washington dışında Guillermo Diaz (Huck), Darby Stanchfield (Abby Whelan), Katie Lowes (Quinn Perkins), Tony Goldwyn (Fitzgerald Grant), Jeff Perry (Cyrus), Bellamy Young (Mellie Grant), Joshua Malina (David Rosen), Scott Foley (Jake Ballard), Portia De Rossi (Elizabeth North), Cornelius Smith Jr. (Marcus Walker) gibi isimler yer alıyor.

SCANDAL 7. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizi, 05 Ekim'de final sezonu prömiyeriyle ABC ekranlarına geri dönecek. Final sezonu 18 bölümden oluşacak.

"Scandal" 7. sezon (Final sezonu) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin