Will dizisi ilk sezonunun ardından iptal edildi!

Amerikan kablolu televizyon kanalı TNT, ilk sezonunu tamamlayan yeni dizisi Will ile yola devam etmeme kararı aldı. Will, ilk sezonunun ardından iptal edildi!

Amerikan kablolu televizyon kanalı TNT, ilk sezonunu tamamlayan yeni dizisi "Will" ile yola devam etmeme kararı aldı.

WILL 2. SEZON OLMAYACAK!

Buna göre 20'li yaşlarının başındaki genç William Shakespeare'in kurgusal hayatını gözler önüne seren dizi, 10 bölümlük ilk sezonunun sona ermesiyle birlikte iptal edildi.

İPTAL NEDENİ

10 Temmuz'da "The Play's The Thing" bölümüyle prömiyerini gerçekleştiren Will, yayınlandığı zaman diliminde 663,000 izleyiciyi ekran başına çekerken; final öncesi ekranlara gelen son iki bölüm sırasıyla 291,000 ve 315,000 izleyici tarafından takip edilmişti.

Düşen bu izlenme oranları iptal kararının alınmasındaki en önemli etken olsa gerek.

17-09/06/will-iptal.jpg

Temmuz ayı içinde diziyle ilgili açıklamalarda bulunan kanal başkanı Reilly, Will'in ekran performansını överken, dizinin pahalı bir yapım olduğunu söylemiş ve yeni sezon onayı konusunda emin olmadığını itiraf etmişti.

Craig Pearce'in yaratıcısı olduğu; cesur ve modern bir drama olarak nitelendirilen Wiil'in hikayesinde oyun yazarı olma hayaliyle Londra'ya taşınan genç Shakespeare'nin şehbet dolu cazibesi ve pervasız yönü de izleyicilere yansıtılıyordu.

17-09/06/will-dizi.jpg

WILL OYUNCU VE YARATICI KADRO

Laurie Davidson'ı genç Shakespeare olarak izlediğimiz dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ewen Bremner, Olivia DeJonge (The Visit), Colm Meaney (Hell on Wheels), Mattias Inwood (The Shannara Chronicles), Jamie Campbell Bower (Harry Potter and the Deathly Hollows, Part I), William Houston (Sherlock Holmes), Lukas Rolfe (Fury), Max Bennett ve Jasmin Savoy Brown (Stitchers) gibi isimler rol alıyordu.

Yapımcılığını Andrew Wood, Jill Bilcock ve Mary Richards'ın üstlendiği Will'in yürütücü yapımcılığını ise Craig Pearce, Shekhar Kapur, Alison Woen, Debra Hayward, Vince Gerardis, Howard Braunstein ve Louise Rosager gibi isimler gerçekleştiriyordu.

TNT, bir diğer yeni dizisi Claws'ı ise 2. sezon için yenilemişti.

"Will" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin