Scandal'ın yazarından yeni bir dizi yolda!

Scandal'ın yazar ekibi ABC kanalı için henüz ismi netleşmeyen yeni bir hukuk draması daha getiriyor!

Shondaland ve ABC işbirliği tam gaz devam ediyor!

Scandal'ın yazar ekibi ABC kanalı için henüz ismi netleşmeyen yeni bir hukuk draması daha getiriyor!

ABC YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

Kanal, Scandal'ın yazar ekibinde yer alan Paul William Davies'in elinden çıkacak ve aynı davaların zıt taraflarında çalışan genç avukatların hikayesine odaklanacak yeni bir dizi için pilot bölüm siparişini verdi.

New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi'nde geçecek dizinin hikayesinde ülkedeki en yüksek profilli ve büyük miktarlar içeren davalarla ilgilenen avukatların bir yandan da bu süreçte kişisel yaşamlarının birbiriyle kesişmesine tanıklık edeceğiz.

17-01/18/shonda-rhimes-ve-betsy-beers.jpg

Shonda Rhimes ve Betsy Beers ikilisinin Shondaland'ı ve ABC Studios'un yapımcılığını üstleneceği projede Rhimes, Beers ve Davies aynı zamanda yürütücü yapımcı pozisyonunda olacaklar.

PİLOT BÖLÜM SİPARİŞİ VERİLEN PROJELER

Davies'ın bu dizi projesiyle birlikte kanalın pilot bölüm siparişi verdiği yapımların sayısı artmaya başladı.

Kanal daha önceden Marc Cherry'nin yaratıcısı olduğu ve Reba McEntire'ın rol aldığı bir suç draması ile Felicity Huffman (American Crime) & Courtney B. Vance (American Crime Story: The People v. O.J. Simpson) ikilisinin rol aldığı Libby & Malcolm isimli bir komedi dizisi için pilot bölüm siparişlerini vermişti.

17-01/18/foto-abc-pilot.jpg

ABC'nin bu sezon ekranlara gelmeye başlayan iki hukuk draması Conviction ve Notorious izlenme oranlarında büyük hayal kırıklığı yaratarak başarılı olamamıştı.

Üçüncü sezonu devam etmekte olan How to Get Away With Murder ise büyük ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin