Rick Cosnett The Flash'a geri dönüyor!

Dizinin ilk sezonunda Dedektif Eddie Thawne karakteriyle izlediğimiz Rick Cosnett hafta içinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla diziye geri döneceğinin haberini verdi.

Volkan Küçükel
18 Ocak 2017 - 15:12
Gündem

The CW'nun sevilen çizgi roman uyarlaması dizilerinden The Flash'a gün geçmiyor ki geçmiş sezonlarda vedalaştığımız karakterlerden dönüş haberleri gelmesin!

BİR GERİ DÖNÜŞ DAHA!

Dizinin ilk sezonunda Dedektif Eddie Thawne karakteriyle izlediğimiz Rick Cosnett hafta içinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla diziye geri döneceğinin haberini "Şimdi söyleyebilirim ki, The Flash'a geri dönüyorum" sözleriyle verdi.

17-01/18/twitter.png

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Robbie Amell'in de benzer bir şekilde bu sezon karşımıza çıkacağının haberi gelmişti.

DÖNÜŞ DETAYLARI

Dizinin birinci sezon finalinde Eobard'ın yenilmesi ve olayları düzeltebilmek adına kendini feda eden Eddie Thawne, ikinci sezonda Barry'nin zamanda geri dönüşüyle birlikte bir kez daha görünmüştü.

Peki aktör dizinin hikayesine tekrar nasıl katılacak?

Konuya ilgili elimizde şimdilik detaylı bilgiler mevcut değil. Ne zaman, neden ve kaç bölüm için geri döneceği henüz belirsiz.

17-01/18/rick-cosnett.jpg

Aktörü o zamandan beri televizyon dünyasında ABC'nin ajan draması Quantico dizisinde Elias Harper rolüyle de izledik. Ayrıca uzun soluklu dizi Castle'ın bir bölümünde Victor Crowne rolüyle konuk oyuncu olarak yer aldı.

HAFTAYA ÖZLEM BİTİYOR!

Sezon arasında olan The Flash, 24 Ocak Salı akşamı Grainne Godfree & David Kob ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı "Borrowing Problems from the Future" isimli bölümüyle The CW ekranlarına geri dönecek.

'The Flash' 3. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin