Şebnem Köstem Yeşilçam dizisinin kadrosunda!

Yeşilçam dizisine bir oyuncu daha katıldı.

Merve Mutlu
31 Aralık 2020 - 12:43
Gündem

BluTV'de yayınlanmak üzere hazırlanan, Levent Cantek'in yazdığı ve Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Yeşilçam adlı dizinin hazırlıkları devam ederken kadroya bir isim daha dahil oldu.

20-12/31/yesilcam.png

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci ve Çağatay Ulusoy gibi başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren, Çağan Irmak yönetmenliğinde çekilecek olan yeni dizinin kadrosuna Ayta Sözeri, Altan Erkekli, Nilüfer Açıkalın, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik ve Bora Akkaş da katılmıştı.

Şebnem Köstem Yeşilçam dizisinin kadrosunda!

20-12/31/ebnem-kostem.jpg

Kadrosunda sevilen isimleri bir araya getiren Yeşilçam dizisinin kadrosuna Şebnem Köstem de katıldı. Hikayesi henüz bilinmeyen ancak bir dönem dizisi olacağı açıklanan yeni dizinin kadrosu heyecan yaratmaya devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin