Seda Bakan ve Mehmet Günsür sanat filminde buluşuyor!

'Zeytin Ağacı', 'Öldür Beni Sevgilim' gibi projelerde yer alan Seda Bakan ve 'Sıcak Kafa', 'Fİ', 'Çİ' gibi projelere imza atan Mehmet Günsür, sanat filminde buluşuyor! Peki merakla beklenen film nerede yayınlanacak? Hangi tarihte yayınlanacak? Oyuncuları kimler? Konusu ne?

Reklam filmleriyle dikkat çeken Seda Bakan ve birçok başarılı projede adı geçen Mehmet Günsür, Gökhan Tiryaki imzalı sanat filminde buluşuyor... Filmin başrolünü canlandıran Mehmet Günsür, ayriyetten yapımına da ortak olacak.

23-01/18/247085426_131970735874114_6046863413894351125_n-1.jpg

Seda Bakan, çekimleri yakında başlayacak olan filmle ilgili şu açıklamada bulundu:

“İlk kez bir art house filmde oynayacağım. İnşallah iyi olur, onun içeriğinden çok bahsedemiyorum ama kadro çok güzel. Mehmet Günsür ile oynayacağız. İnşallah çok heyecanlıyım, bekliyorum okuma provaları olacak.” 

23-01/18/298639968_584870343178088_5209839697335213753_n.jpg

Yetenekli oyuncu, dijital platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisin 2. sezon çekimlerine yazın başlanılacağının müjdesini de verdi. 

23-01/18/zeytin-agaci-dizisi.jpeg

Seda Bakan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli, Gebze'de doğmuştur. Anne tarafı Selanikli, baba tarafı Saraybosnalıdır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nden mezun oldu.Türker İnanoğlu'nun sinema televizyon alanında eğitim vermek ve sektörde hazır yetişmiş personel açığını kapatmak için Kavacık'ta kurduğu TÜRVAK Sinema – TV Eğitim Merkezi'nde eğitim aldı.

Seda Bakan, çeşitli dizilerde rol aldı. Özellikle de "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" dizisindeki Eda rolüyle tanındı. 2010 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan senaryosunu Emrah Serbes'in yazdığı, yönetmenliğini Serdar Akar ve Mustafa Altıoklar'ın yaptığı "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" adlı dizide Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Ege Aydan, Sezin Akbaşoğulları gibi oyuncularla birlikte oynadı.

Mehmet Günsür kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Mehmet Günsür 8 Mayıs 1975 tarihinde Tatar kökenli bir ailenin ikinci çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Sibel Hanım bir öğretim görevlisi, babası Teoman Bey ise bir endüstri mühendisidir. Modern bale koreografı olan ablası Zeynep Günsür Yüceil aynı zamanda bir öğretim görevlisidir.

Oyunculuğa yedi yaşında çeşitli reklam filmlerinde oynayarak başladı. 14 yaşındayken Okan Uysaler'in yönettiği Geçmiş Bahar Mimozaları adlı dizide Rutkay Aziz, Filiz Akın ve Müşfik Kenter gibi oyuncularla rol aldı. İtalyan Lisesinden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesine girerek buradan mezun oldu. Bir müzik grubuyla konserler veren Günsür, dört yıl boyunca restoran işletmiştir. Hamam filminin figürasyonunu yapan bir arkadaşının aracılığıyla seçmelere katıldı. Deneme çekiminin ardından role kabul edildi ve Ferzan Özpetek'in yönetmenliğindeki bu filmle adını geniş kitlelere duyurdu. Filmin ardından yalnızca oyunculuğa yönelme kararı aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin