Merve Mutlu
15 Şubat 2021 - 15:21
Gündem

Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in bir araya geldiği oyuncu kadrosuyla Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Sefirin Kızı'nda başrol oyuncusu Atagül'ün riskli sağlık durumu nedeniyle diziden ayrılması hem herkesi şaşırtmış hem de üzmüştü. Yeni başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün'ün kadroya dahil olmasının ardından kadrodaki hareketlilik devam ediyor. 

21-02/15/mavi-ve-sancar.jpg

Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül'ün ardından, dizide Sancar efenin ortağı ve dostu olan ancak daha tanımadan Nare'ye aşık olan Gediz ağa karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu'nun da diziden ayrılması dizinin hayranlarını üzmüştü. Yerine Büyüküstün'ün Mavi karakteriyle dahil olduğu diziye en son Ferit Aktuğ katılmıştı.

Sefirin Kızı'nın Kahraman'ı Bülent Şakrak diziye veda etti!

21-02/15/bulent-sakrak.jpg

Sancar'ın düşmanı Kahraman karakterini başarılı oyuncu Bülent Şakrak canlandırıyor. Kahraman karakteri Sefirin Kızı dizisine veda ediyor. Şakrak da bu nedenle diziden ayrılıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin