Erdal Hanedar Ramo dizisine Hamza karakteriyle dahil oldu!

Ramo dizisine yeni isim katılıyor.

Merve Mutlu
15 Şubat 2021 - 13:19
Gündem

Başrollerini Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım'ın paylaştığı ve Show TV’nin beğeniyle takip edilen dizisi haline gelen Ramo, BKM Yapım imzası ile yeni sezonuyla yeniden ekranlardaki macerasına devam ederken kadroya Sitare Akbaş'tan sonra bir oyuncu daha dahil oluyor.

21-02/15/ramo.png

Yönetmenliğini M.Çağatay Tosun, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği dizi oyuncu kadrosunda: Cemre Baysel, Görkem Sevindik ve İlhan Şen'in ayrıldığı dizi, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Ayça Koptur, Ruhi Sarı gibi isimlerle yoluna devam ederken Olgun Şimşek, Yunus Emre Terzioğlu ve Devrim Özkan kadroya yeni sezonda dahil olmuştu.

Erdal Hanedar Ramo dizisine Hamza karakteriyle dahil oldu!

21-02/15/erdal.jpg

Ekranların sevilen isimleri arasında yer alan ve başarılı projelerde yer alan Erdal Hanedar Ramo dizisinin kadrosuna dahil oldu. Hanedar dizide Hamza karakterine hayat verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin