İrem Derici Menajerimi Ara'ya bir kez daha konuk oluyor!

Menajerimi Ara'nın konuğu yeniden geliyor.

Merve Mutlu
15 Şubat 2021 - 11:06
Gündem

Star TV ekranlarında yayınlanmak üzere Call My Agent adlı başarılı yabancı diziden uyarlanarak hazırlanan ve büyük beğeni toplayan Menajerimi Ara dizisinin kadrosundaki hareketlilik devam ediyor. Ay Yapım imzalı dizinin heyecan dolu bölümleriyle yayın hayatındaki varlığı başarıyla sürüyor.

21-02/15/menajer.png

Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getiren kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü isimleri kendi adlarıyla konuk olarak ağırlayan projenin kadrosu: Ercan Kesal, Hazal Kaya, Burçin Terzioğlu, Aslı İnandık, Alican Yücesoy, Ozan Dolunay, Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, İrem Derici, Ferhan Şensoy, Selen Uçer, Murat Dalkılıç, Hayrettin gibi birçok isim konuk olmuştu. Konuklardan biri diziyi yeniden ziyaret edecek. 

İrem Derici Menajerimi Ara'ya bir kez daha konuk oluyor!

21-02/15/menajeirmi-ara.png

Başarılı şarkıları seslendiren güçlü ses İrem Derici özel hayatında yaptığı açıklamalarla da gündemde kalıyor. Çok sevilen dobra şarkıcı, Menajerimi Ara dizisini yeniden ziyaret edecek ve kendi kimliği ile konuk olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin