Sefirin Kızı'nın yeni adresi belli oldu

Bir dönem Star TV'nin sevilen yapımlarından olan Sefirin Kızı'nın Dominik Cumhuriyeti'ne satıldığı açıklandı. Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ve bir süre de Neslihan Atagül'ün başrolünde yer aldığı dizi Dominik seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

ozan
09 Kasım 2023 - 11:17
Gündem

Yapım ve dağıtım şirketi Inter Medya, Sefirin Kızı dizisiyle ilgili yeni bir anlaşma yaptı. Star TV ekranlarında yayınlanan 2019 yapımı Sefirin Kızı (The Ambassador's Daugter)'nın Dominik Cumhuriyeti'ne lisanslandığı açıklandı.

23-11/09/ekran-goruntusu-379.png

Bugüne dek Inter Medya tarafından 50'den fazla ülkeye lisanslanan dizide bir sezon Neslihan Atagül ve Engin Akyürek başrolde yer alırken, ikinci sezon Atagül'ün yerine Tuba Büyüküstün başrolde oynamıştı. O3 Medya ve NG Medya ortak yapımı dizi, Mayıs 2021'de 52. bölümüyle final yapmıştı.

23-11/09/ekran-goruntusu-378.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin