Selahaddin Eyyubi dizisinde Uğur Güneş'in partneri belli oldu!

Ekranlarında sevilen isimlerinden Uğur Güneş Al Sancak dizisi sonrası TRT 1 ekranlarında farklı bir hikaye ile dönmeye hazırlanırken dizinin kadrosunda da gelişmeler yaşanıyor. Uğur Güneş hangi dizide rol alacak? Uğur Güneş hangi rol ile ekrana dönecek? Uğur Güneş Selahaddin Eyyubi dizisinde mi oynayacak? Selahaddin Eyyubi dizisinin konusu ne? Selahaddin Eyyubi dizisinden hangi isimler rol alacak? Selahaddin Eyyubi dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Selahaddin Eyyubi ne zaman yayınlanacak? Uğur Güneş kimdir? Dilin Döğer kimdir?

Volkan Usta
05 Eylül 2023 - 13:48
Kültür Sanat

Al Sancak'ın flaş bir şekilde bitmesi ile boşan çıkan Uğur Güneş Selahaddin Eyyubi dizisinin çalışmaları sürüyor. İşte detaylar!

Akli Film'in sahibi yapımcı Emre KonukSelahaddin Eyyubi rolünün Uğur Güneş'e gittiğini duyurmuştu. Uğur Güneş son olarak yine TRT 1‘de yayınlanan “Al Sancak” dizisinde rol almıştı.

23-08/03/asva.PNG

Konuk; "Yeniden... Eski dostumla yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi rolü yeteneğiyle, tutkusuyla ve işine olan aşkıyla Uğur Güneş'e emanet." ifadelerini kullandı.

23-09/05/dilin-doger.jpg

DİZİNİN KADIN BAŞROLÜ DE BELLİ OLDU!

TRT'nin Türk-Pakistan ortak yapımı dizisi Selahaddin Eyyubi dizisinde Uğur Güneş'in kadın partneri de belli oldu. Leyla Tanlar'ın paylaştığı bikinili poz nedeniyle kadro dışı kalmıştı. Tanlar'ın ardından Pakistan ortak yapımı dizinin yeni kadın başrol oyuncusu Dilin Döğer oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin