Selena Gomez'li Only Murders in the Building dizisinden ilk görüntüler!

Hulu'nun Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez'li kadrosuyla dikkat çeken yeni komedi dizisi "Only Murders in the Building"in başlangıç tarihi belli olurken diziye dair ilk tanıtım videosu da paylaşıldı.

Gerçek suç olaylarını seven süper hafiyelerimizle tanışmaya hazır mısınız?

Dijital yayın platformu Hulu'nun Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez'li kadrosuyla dikkat çeken yeni komedi dizisi "Only Murders in the Building"in başlangıç tarihi belli olurken diziye dair ilk tanıtım videosu da paylaşıldı.

ONLY MURDERS IN THE BUILDING DİZİSİ 31 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR!

Martin'in fikrinden yola çıkıp Martin ve John Hoffman'ın (Grace and Frankie) birlikte yarattığı Only Murders In The Building, 31 Ağustos 2021 Salı tarihinde izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

21-05/18/only-murders-in-building-selena-1621368062.jpg

"ONLY MURDERS IN THE BUILDING" KONUSU

Only Murders In The Building'in hikayesi; gerçek suç konusunda bir saplantı paylaşan ve New York City'deki apartman binasında yaşayan komşularının ölümünü araştırırken kendilerini birdenbire gerçek bir suç olayının ortasında bulan üç yabancıyı (Martin, Short, Gomez) merkezine alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Amy Ryan (The Office) ve Aaron Dominguez yer alırken; Nathan Lane (Penny Dreadful: City of Angels) tekrar eden bir rolle karşımıza çıkacak.

21-05/18/only-murders-in-the-building-teaser-foto.jpg

20th Television yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Martin, Hoffman, Short, Gomez, Jamie Babbitt, This is Us yaratıcısı Dan Fogelman ve Jess Rosenthal'dan oluşuyor.

Only Murders in the Building'in sezonunun 10 bölümden oluştuğunu da belirtelim.

21-05/18/only-murders-in-the-building-foto.jpg

"Only Murders in the Building" (Hulu) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin