Süper Lig Netflix’e mi Geliyor?

Süper Lig Netflix’e mi geliyor? Süper Lig ihalesi için Netflix tarafından atılan adımın detayları neler? Platform bu konuda nasıl bir açıklama yaptı.

Oğulcan Özsezgi
18 Mayıs 2021 - 20:01
Gündem

Popüler dijital yayın platformu Netflix için Türk yapımlarının yeri ayrı. Özellikle ülkemizde Netflix özel Türk dizileri ve filmleri çok ilgi çekmeye başladı. Biz yeni dizi ve filmler beklerken platform için bambaşka bir gelişme yaşandı. Bu gelişme sonrasında Süper Lig Netflix’e mi geliyor soruları sorulmaya başlandı. Peki, böyle bir ihtimal söz konusu mu?

Süper Lig Netflix’e Geliyor mu? İşte Gelişimeler

Aslında konuyu gündeme taşıyan doğrudan Netflix oldu. Platform tarafından yapılan açıklama sonrasında ihale komisyonu ile görüşmek için randevu alındığı duyuruldu.

İhale komisyonu ile randevu alınması çok önemli. Çünkü Netflix’in bu görüşmede ihale için bir ön görüşme yapması bekleniyor. Eğer ön görüşme istenildiği gibi gidecek olursa, bu durumda da platformun Süper Lig yayın hakları için ihaleye katılacağı söylendi.

Görüşmelerin başarılı bir şekilde sonuçlanması demek, ihaleye dijital bir platformun da katılması demek oluyor. Şu an yayın hakları beIN Sports elinde ama yakın zamanda bu durum değişiklik gösterebilir.

21-05/18/super-lig-netflixe-mi-geliyor.jpeg

Sadece Netflix değil, birçok kuruluşun yayın haklarının peşinde olduğu biliniyor. Turkcell, D-Smart belki Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8 gibi platformlar yayın haklarının peşinde iddiası var.

Yakın zamanda yapılacak olan ihalenin kazananı kim olacak bilemiyoruz. Fakat Süper Lig Netflix’e gelecek olursa, platform çok sayıda yeni kullanıcı kazanacak orası kesin.

Ayrıca platformun, yayın haklarını alması durumunda nasıl paketler sunacağı da soru işareti. Belki mevcut üyelik planları ile maç izlemek mümkün olur. Bunu şu an için bilemiyoruz. Sonuçta canlı yayınların da yapılması lazım. Bakalım nasıl gelişmeler yaşanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin