Güldür Güldür Show Artık İki Gün Yayınlanacak

Güldür Güldür Show için iddialı bir karara imza atıldı. Bundan sonraki dönemde program artık tek bir gün yayınlanmayacak. İşte yeni karar için detaylar.

Oğulcan Özsezgi
18 Mayıs 2021 - 19:35
Gündem

Show TV bu sezon sonu adeta revizyon yaptı. Kanalda aktif olarak yayınlanan dizi olsa da hemen hemen tüm iddialı diziler final yaptı. Kalanların da zaten final yapacağını biliyoruz. Çukur birkaç bölüm sonra final yapacak. Aynı şekilde Alev Alev dizisinin de final yapması bekleniyor. Burada sezondan kalan tek program ise Güldür Güldür Show oldu.

Aslında Güldür Güldür için de final yapacak iddiaları gündeme gelmişti. Çünkü programın gününde bir değişikliğe gidilme kararı alınmıştı. Normalde Salı günleri ekrana gelen program birkaç haftadır Cuma günlerinde ekranlara geliyordu. Şimdi ise programın hayranları için bir güzel haber daha geldi.

Güldür Güldür Show Artık İki Gün Yayında

Diziler konusunda büyük bir boşluk yaşayan kanal, programı artık iki gün boyunca yayınlamaya karar verdi. Program Cuma günleri yayınlanmaya aynı şekilde devam edecek. Cuma günlerinin dışında bu kez Cumartesi günleri için de yayın yapılacak.

Ardı ardına iki gün Güldür Güldür Show izleyebileceğiz. Bu şekilde yaz aylarında da kuşak doldurulmuş olacak. Yeni sezonda da aynı şekilde yayın programı devam edecek mi bilemiyoruz. Şu var ki diziler bir bir sezon finali yapıyor.
Evet yaz ayları için de gelecek yaz dizileri var ama genelde çok iddialı yapımların veda ettiğini gördük.

21-05/18/guldur-guldur-show.jpg

Onun yanında çok iddialı olan diğer yapımlar da sezon finali yapacak. Bu durumda Güldür Güldür Show biraz daha fazla reyting kazanacak gibi duruyor. Yeni sezonda işler nasıl değişecek ya da programın kadrosuna yeni isimler katılacak mı göreceğiz.

Yeni oyuncular ile kadro biraz daha geliştirilecek olursa, program yeniden reyting listelerinde zirveyi görebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin