Leyla ile Mecnun Çekimleri Başlıyor! Sonunda Haber Geldi

Leyla ile Mecnun çekimleri başlıyor. Çekimlerin yakın zamanda başlayacağını açıklayan isim Ahmet Mümtaz Taylan oldu. İşte dizi hakkında gelişmeler.

Oğulcan Özsezgi
18 Mayıs 2021 - 19:19
Gündem

Efsane olmuş diziler listesi yapsak, ilk sıraya yazacağımız dizilerden biri kesinlikle Leyla ile Mecnun olur. Kendi içerisinde sunduğu felsefesi, sıradanlığın çok dışına çıkan hikayesi ile kendini gösteren yapım, uzun süre önce final yapmıştı.

Daha doğrusu devam etmedi ve erken bir veda yaptı. Aradan geçen yıllar sonrasında ise güzel bir gelişme yaşandı ve dizinin Exxen ile geri döneceği iddia edildi.

Başta bu sadece bir iddia olarak kalmıştı. Fakat şimdi gelen haberler gösteriyor ki sonunda iyi gelişmeler yaşandı ve dizinin çekimleri başlıyor.

Leyla ile Mecnun Çekimleri Başlayacak Açıklaması

Açıklamayı yapan isim dizide en kilit rollerden birini oynayan Ahmet Mümtaz Taylan oldu. Benim İstanbul’um programına katılan ünlü isim, dizi hakkında gelen soruya cevap vererek net bilgi de vermiş oldu.

Dizinin artık söylenti olmaktan çıktığını belirten başarılı oyuncu Onur Ünlü ile konuştuklarını ve çekime başlayacakları tarihin belli olduğu açıkladı. Çekim tarihinin net ne zaman olduğu konusunda ise bir bilgi verilmedi. Açıkçası dizinin hayranlarını sevindiren tek gelişme de bu olmadı. Bunun yanında dizinin kadrosu konusunda da ünlü ismin bazı açıklamalar yaptığını gördük.

21-05/18/leyla-ile-mecnun-2.jpg

Buna göre dizinin kadrosunda bir değişiklik olmayacak. Efsane kadrodan bazı isimlerin ayrı düşeceği söyleniyordu ama öğrendik ki tek bir isimde bile değişiklik olmayacak. Kadro olduğu gibi kalacak ve dizinin yeni bölümleri gelecek.
Senarist yine Burak Aksak olacak ve yönetmen de yine Onur Ünlü olacak.

Yazın çekimlerin başlayacağını biliyoruz. Belki dizinin yeni bölümleri de bu yaz yayınlanır diyelim. Exxen platformunda yayınlanması beklenen dizi başka bir platformda ya da kanalda yayınlanırsa sürpriz olur. Bakalım merakla dizinin yeni bölümlerini bekliyoruz. Erken finalde üzücü bir sezon sonu görmüştük. Dizi oradan mı devam edecek bekleyip göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin