Self Made dizisi Netflix'te başladı! Self Made konusu, fragmanı, oyuncuları

Gerçek bir öyküyü anlatan "Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker" dizisi 20 Mart 2020'de Netflix'te başladı. Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

ABD'nin tüm engelleri aşıp ilk imparatorluk kuran ve sıfırdan milyoner olan kadınıyla tanışmaya hazır mısınız...

SELF MADE: INSPIRED BY THE LIFE OF MADAM C.J. WALKER DİZİSİ BAŞLADI!

The Help filmindeki oyunculuk performansıyla 2012 yılında en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar'ını kazanmayı başaran ünlü aktris Octavia Spencer'ın başrolünde yer aldığı Netflix'in limitli dizisi "Self Made: Inspired by the Life of Madam C. J. Walker" 20 Mart 2020 Cuma günü itibarıyla Netflix'teki yerini aldı.

A'Lelia Bundles'ın "On Her Own Ground" isimli biyografi türündeki kitabına dayanan ve gerçek bir olayı ekranlara yansıtan dizinin ilk sezonu 4 bölümden oluşuyor.

20-03/20/madam-cj-walker-foto2.jpg

Dizinin bölüm isimleri ve süreleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Bölüm: Yüzyılın Mücadelesi (The Fight of the Century) - 46 dakika
- 2. Bölüm: Destek Almadan Başarmak (Bootstraps) - 50 dakika
- 3. Bölüm: Walker Kızı (The Walker Girl) - 49 dakika
- 4. Bölüm: Afro-Amerikalı Olmak (A Credit to the Race) - 46 dakika

"SELF MADE: INSPIRED BY THE LIFE OF MADAM C.J. WALKER" NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Octavia Spencer ile birlikte Tiffany Haddish ve Carmen Ejogo'nun başrollerini paylaştığı "Self Made: Inspired by the Life of Madam C. J. Walker" dizisinin hikayesi; çok daha fazlası olmayı hayal eden siyahi bir çamaşırcı Sarah Breedlove'un, saç ürünü satmaya başlamasıyla yoksulluğu geride bırakarak bir güzellik imparatorluğu kurmasına ve bunun sonucunda bileğinin hakkıyla milyonerliğe ulaşan ilk kadın olmasına odaklanıyor.

Dizinin açılış bölümünde bir çamaşırcı kadından çok daha fazlası olmayı kafasına koyan Sarah, Addie'nin saç ürününü satma planları yapar. Ancak zalim bir şekilde reddedilince rekabet kızışmaya başlar.

20-03/20/madam-cj-walker-poster.jpg

"SELF MADE: INSPIRED BY THE LIFE OF MADAM C.J. WALKER" KADRO BİLGİLERİ

Yapımın oyuncu kadrosunda Spencer, Haddish ve Ejogo'ya Blair Underwood, Garrett Morris, Kevin Carroll, Bill Bellamy, Keeya King, Zahra Bentham, Mouna Traoré gibi isimler eşlik ediyorlar.

Warner Bros. Television, SpringHill Entertainment, Zero Gravity Management ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise ortak showrunnerlar Elle Johnson & Janine Sherman Barrois, Maverick Carter, Mark Holder, LeBron James, Christine Holder gibi isimlerden oluşuyor.

SELF MADE: INSPIRED BY THE LIFE OF MADAM C.J. WALKER TANITIM KARELERİ

20-03/20/madam-cj-walker-foto3.jpg

20-03/20/madam-cj-walker-foto4.jpg

20-03/20/madam-cj-walker-foto5-1584709965.jpg

20-03/20/madam-cj-walker-foto6.jpg

"Self Made: Inspired by the Life of Madam C. J. Walker" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin