Muhterem Nur öldü mü?

Muhterem Nur hayatını kaybetti haberleri yeniden gündeme geldi. Muhterem Nur öldü mü?

Merve Mutlu
20 Mart 2020 - 12:24
Gündem

Müslüm Gürses'in eşi olan ve gerçek adı Aysel Kısa Akbaş olan sinema oyuncusu ve şarkıcı Muhterem Nur, Bir süredir böbrek yetmezliği ve solunum yolları enfeksiyonu tedavisi görüyordu.

20-03/20/muhsterem-nur.jpg

Geçtiğimiz hafta Muhterem Nur hakkında öldüğüne yönelik iddialar ortaya atılmış ve bu iddiaların kendilerini üzdüğü açıklaması gelmişti. Durumunun kötüleşmesi ile hastaneye kaldırılan Muhterem Nur yoğun bakıma alınmıştı. 88 yaşındaki Nur, tedav gördüğü Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti...

Muhterem Nur kimdir?

20-03/20/muhterem-nur.jpeg

1 Ocak 1930 doğumludur. "Yıldızlar Revüsü" filminde figüran olarak sanat hayatına 1951'de başladı. Kısa sürede başrollere yükselerek bir çok film çevirmesine karşın, dönem oyunculuğuna bağlı kalması nedeniyle iş yapamaz olan sanatçı, bir süre dansözlük ve şarkıcılık yaptı (1965 - 1967). Tekrar sinemaya dönerek aralıklı yıllarla 2002'ye kadar sinemada yer aldı. Müslüm Gürses ile evlendi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin