Muhabir Online‘ın haberine göre, 7 aracın karıştığı kazada yaralanan Gökhan Çıra, apar topar hastaneye kaldırıldı.
Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra, dün akşam İstanbul-Bursa yolunda trafik kazası yaptı. 7 aracın karıştığı zincirleme kazadan yaralı olarak kurtulan Çıra, hastaneye kaldırılırken avukatı sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
Dün akşam saatlerinde İstanbul-Bursa yolunca 7 aracın karıştığı bir kaza meydana geldi. Kazada Selin Ciğerci ile evlilikleriyle gündemden düşmeyen eski futbolcu Gökhan Çıra’nın da kazaya karıştığı öğrenildi. Yaralı olarak kurtulan Çıra, hastaneye kaldırıldı.
Eski futbol oyuncusu olan Gökhan Çıra, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile 2 kez nikah masasına oturmuştu.
Evliliklerini bitiren çift arkadaş kalmaya devam etmişti.
Gökhan Çıra’nın Instagram hesabından açıklama yapan avukatı, şu ifadeleri kullandı: “Kamuoyunun bilgisine, Müvekkilim Gökhan Çıra’nın geçtiğimiz saatlerde İstanbul- Bursa istikametinde geçirmiş olduğu 7 araç ağır zincirleme trafik kazası sebebiyle hastanede tedavi altında bulunmaktadır.” ifadelerine yer verdi.