Selin Kahraman Bay Yanlış dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Sevilen diziye yeni bir isim daha geliyor.

Merve Mutlu
23 Eylül 2020 - 15:08
Gündem

Deniz Yorulmazer'in yönetmenliğinde çekilen ve Fox ekranlarında yayınlanan romantik komedi türündeki sevilen dizi Bay Yanlış, büyük bir başarıyla yayın hayatına devam ediyor. Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'i buluşturan dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oluyor. 

20-09/23/bay.png

Hem Türkiye'de hem de dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı ve yakışıklı oyuncu Can Yaman'ın başrolde olduğu Gold Film imzalı dizi, aşkı ve doğru adamı arayan Ezgi ile zengin olmasına rağmen salaş bir hayat yaşayan ve aşka inanmayan Özgür'ün hikayesini ekranlara taşımaya devam ediyor. Son olarak Serhat Parıl'ın dahil olduğu dizi yeni bir isme daha kucak açtı.

Selin Kahraman Bay Yanlış dizisinin kadrosuna dahil oldu!

20-09/23/selin-k-1600863216.jpg

Beni Bırakma dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Selin Kahraman, Bay Yanlış adlı sevilen dizinin 14. bölümünde ekibe katılacak ve Derin rolüne hayat verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin