Merve Mutlu
23 Eylül 2020 - 14:57
Magazin

Bebek Okan lakaplı ile Türkiye'nin ilk fenomeni olan ve geçirdiği beden uyumlama ameliyatından sonra Selin Ciğerci olarak markalaşan ünlü isim, taşıyıcı anne yöntemi ile anne olmak istediğini belirtmişti. Bu açıklamanın ardından bir televizyon programında kendisinden bahsedilince yayına bağlanarak kendisine sataşan Deniz Akkaya'ya yanıt veren Ciğerci, Akkaya hakkında karar aldırınca ortalık yeniden karıştı.

20-09/23/akkaya.png

Bir süredir İzzet Çapa ile Uçankuş TV'de Canlı Masa isimli program sunan Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde Selin Ciğerci ile atıştığı anlarla gündeme geldi. Taşıyıcı anne yöntemi ile anne olmak isteyen Ciğerci'ye "Sen anne olamazsın" diyen Akkaya, çocuk sahibi olmak isteyen Ciğerci'nin Bodrum'daki evinde eltisi olarak tanıtarak bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia etmişti.Ciğerci'nin kendisini çocuğuyla ilgili vurduğunu söyleyen Akkaya, "Bel altı vurarak beni karşına aldın iki elim yakandadır. Avukatlarım devreye giriyor" demişti. Şu an taşıyıcı anne gibi birinin olmadığını söyleyen Ciğerci, "Ben sadece isteklerimi söyledi. Ha evlatlık alırım ha o yöntemle olur. Ben sadece taşıyıcı anne istiyorum dedim. Türkiye'de bunun yasak olup olmadığını biliyor muydum sanki? Siz bana bunu söyleyeceğinize kadar koronayı bilip maske çıkardınız. Bu kadar beni çocuğumla para kazanmama taktıysanız... Daha çocuğum olmadan böyle konuşuyorsun ayıp ya" dedi.

Selin Ciğerci Akkaya hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı!

20-09/23/selin-cigerci-1600862716.png

"Selincim olamaz, kanunlar izin vermiyor" sözleri ile durumu kurtarmaya çalışan Akkaya hakkında Ciğerci tarafından uzaklaşırma kararı aldırıldı. Ünlü manken karara itiraz etti. Ancak İstanbul 2. Aile Mahkemesi itirazın reddine karar verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin