Baki Davrak Çukur dizisinin kadrosuna dahil oluyor!

Çukur dizisine yeni bir isim dahil oluyor.

Merve Mutlu
23 Eylül 2020 - 12:09
Gündem

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur 4. sezonuyla ekran macerasına başarıyla devam ederken kadroya yeni katılan isimler de heyecanın dozunu artırıyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı, Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Barış Arduç gibi isimleri son sezonda kadrosuna dahil eden diziye İrem Sak, Mustafa Avkıran gibi isimler de katılmıştı.

20-09/23/ukur.png

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen fenomen dizide heyecan tam gaz devam ederken, hikayeye geçen sezonun son bölümünde dahil olan Erdenet ailesi coşku katmayı başardı. Koçovalıların yeni düşmeni olan Erdenet ailesinin etkisi oldukça olumlu oldu.

Baki Davrak Çukur dizisinin kadrosuna dahil oluyor!

20-09/23/baki-dsvtsk.jpg

Güçlü oyuncu kadrosu ve gerilimli hikayesi ile dikkat çeken Çukur'un kadrosuna: daha önce Tatort, Vatanım Sensin ve Ottoman Rising projelerinde yer alan Baki Davrak da dahil oldu. Davrak dizide 4. bölümünden itibaren Ogeday karakterini canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin