Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola sosyal medyada gündem oldu!

TRT1'in yeni dizisi Masumlar Apartmanı son bölümü ile yine adından bahsettirmeyi başardı.

Merve Mutlu
23 Eylül 2020 - 11:30
Gündem

Başrollerinde Ezgi Mola (Safiye), Birkan Sokullu (Han), Merve Dizdar (Gülben) ve Farah Zeynep Abdullah'ın (İnci) yer aldığı TRT1'in aile draması türündeki yeni dizisi Masumlar Apartmanı, geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

20-09/23/ezgi-mmola.jpg

Daha ilk bölümünden büyük beğeni toplayan dizi, sosyal medya paylaşımlarının başlıca konusu haline gelmeyi başarmıştı. Ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve hikayesi gerçek bir hayat hikayesine dayanan dizi, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalarını konu alan hikayesi ile TRT1'in son zamanlarda en çok izlenen dizisi oldu.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola sosyal medyada gündem oldu!

20-09/23/afiye.png

Dizide, annesinin yarattığı travmalar nedeniyle bazı sorunları olan, dış dünya ile bağ kuramayan ve temizlik hastası olan Safiye karakteri ise oldukça dikkat çekiyor. Şu ana dek komedi türünde izlemeye alışkın olduğumuz Ezgi Mola'nın başarıyla canlandırdığı karakter, geçtiğimiz akşamın sosyal medyada en çok konuşulanları arasına girdi. Dizi geçtiğimiz akşamki bölümüyle Total'de 8.33 reyting, 21.99 share; AB'de 11.47 reyting, 28.36 share ve 20+ABC1'de 10.45 reyting, 24.58 share almayı başardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin