Selma Ergeç Atiye'nin 3. sezonunda kadroda!

Sevilen dizi Atiye'nin 3. sezon hazırlıkları sürüyor.


04 Ağustos 2020 - 14:50
Gündem

Başrolünde genç ve başarılı bir ressam olan ve çocukluğundan beri farkında olmadan aynı resmi çizen Atiye karakteri ile Beren Saat'in yer aldığı Atiye dizisinin 3. sezon hazırlıkları devam ediyor. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizinin yeni sezonunda sürpriz bir isim daha kadroda olacak.

Hep aynı resmi fark etmeden çizen ve dünyanın en eski medeniyeti olan Göbeklitepe'de yapılan çalışmalarda kendisinin çizdiği resmin bulunduğu haberi ile hayatı değişen Atiye'nin geçmiş ile bağlantısının anlatıldığı dizi, Netflix'te yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gördü. Oyuncu kadrosunda Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun, Metin Akdülger, Tim Seyfi, Civan Canova gibi başarılı isimlerin de yer aldığı diziye yeni bir isim daha katıldı.

Selma Ergeç Atiye dizisinde hangi karakteri canlandıracak?

Şanlıurfa'da bulunan Göbeklitepe hakkında tarihi ve fantastik öğeler bulunduran bir hikaye anlatan Atiye'nin kadrosuna ekranların sevilen oyuncusu Selma Ergeç de katıldı. Ergeç, Göbeklitepe’de gizemli bir cam ustası olan Umut karakteriyle izleyici ile buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin