Merve Mutlu
17 Kasım 2020 - 16:01
Gündem

Başrollerinde Hande Erçel (Eda) ve Kerem Bürsin'in (Serkan) yer aldığı, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Elçin Afacan, Anıl İlter ve Melisa Döngel gibi başarılı ve sevilen isimleri de kadrosunda bir araya getiren romantik komedi türündeki sevilen dizi Sen Çal Kapımı'nın günü değişiyor.

20-11/17/dii.png

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı ve Fox ekranlarının sevilen dizileri arasına giren dizi, MF Yapım tarafından hazırlanıyor. Halasının çiçekçi dükkanında çalışan ve hayali başarılı bir peyzaj mimarı olmak olan Eda'nın eğitim bursunu kesen Serkan Bolat'ın karşısına çıkarak hesap sormak isterken, bursunu geri alma karşılığında 2 ay boyunca nişanlı rolü yaparken birbirlerine farkında bile olmadan aşık olmalarını konu alan dizi hakkında geçtiğimiz günlerde final dedikodusu çıkmıştı. Final hakkında açıklama gelmeyen dizi için gün değişikliğine gidildiği öğrenildi.

Sen Çal Kapımı dizisinin günü değişti! Yeni bölüm ne zaman?

20-11/17/sen-cas.png

Kapadokya'da çekilen Pastel Film imzalı Zümrüdüanka dizisi ile çarşamba akşamları yayınlanan ve sevilen dizi Sen Çal Kapımı dizisinin yayın günleri yer değiştirecek. Bu hafta çarşamba günü Zümrüdüanka'nın tekrar bölümü ekrana gelirken Zümrüdüanka dizisi çarşamba akşamlarına Sen Çal Kapımı ise cumartesi günlerine geçti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin