Payitaht Abdülhamid'in Bidar Sultan'ı Özlem Conker diziye veda ediyor...

TRT'nin sevilen dizisinin başrolü diziye veda ediyor.

Merve Mutlu
17 Kasım 2020 - 16:22
Gündem

TRT1 ekranlarının ES Film imzası taşıyan dizisi Payitaht Abdülhamid, Osmanlı İmparatorluğu padişahlarından Abdülhamid Han karakteri ile başrolde Bülent İnal'ın yer aldığı kadrosu ve sevilen hikayesi ile 5 sezondur yayın hayatına devam ediyor.

20-11/17/paytaht.jpg

Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyan ve Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi, Duygu Gürcan, Selen Öztürk gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren dizi yeni sezonda: Hakan Bilgin, Cansu Fırıncı, İsmail Hakkı Ürün, Yılmaz Meydaneri, Burak Haktanır, Mehmet Korhan Fırat ve Gökşin Saraç'ın katıldığı kadrosu ile ekranlardaki yerini aldı. Kadrosuna sık sık yeni isimlerin katıldığı diziden bu kez ayrılık haberi geldi.

Payitaht Abdülhamid'in Bidar Sultan'ı Özlem Conker diziye veda ediyor...

20-11/17/bidar.jpg

Refika Kalfa karakteri ile Süeda Çil'in dahil olacağı haberinin ardından 127. bölümde Saliha Sultan rolüyle Vildan Atasever'in gireceği haberini sizlerle paylaşmıştık. Dizinin kadrosunda 5 sezondur Bidar Sultan rolüne hayat veren Özlem Conker 128. bölümde diziye veda edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin