Merve Mutlu
25 Aralık 2020 - 18:01
Yeni Bölüm

Fox ekranlarında yayınlanan ve Kerem Bürsin ile Hande Erçel'i başrolde buluşturan Sen Çal Kapımı dizisine bir yeni oyuncu daha geliyor. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisinin yeni oyuncusu bakın kim oldu..

Sen Çal Kapımı Şef Alexander kimdir?

20-12/25/hakan-karahann.jpg

40’lı yaşlarının ortalarında, karizmatik ve kültürlü biridir.Michelin yıldızlı çok ünlü bir şeftir. Türkiye ve Anadolu mutfağına oldukça ilgili olan şefin Türkiye ziyaretleri sırasında sohbet ettiği pazarcılar, esnaf lokantası işletmecileri sayesinde Türkçesini de geliştirmiştir. Kültürü ve karizmasıyla Aydan’ın (Neslihan Yeldan) ilgisini çekerken, Ayfer’in (Evrim Doğan) de ondan etkilenmesi eğlenceni dozunu artıracaktır.

Sen Çal Kapımı dizisinde Şef Alexander karakterini Hakan Karahan canlandırmaktadır. 

Hakan Karahan kimdir?

20-12/25/hakan-karahan-1608907440.png

Robert Kolej ve University of Miami / Florida mezunu. Üniversite'yi bitirince, çalışma hayatına atılan Karahan, Du Pont Cenevre - İsviçre'de 1,5 yıl görev yaptı. Türkiye'ye dönünce; Lassa / Brisa'da Finansman Müdürü olarak görev yaptı. 1989'da Sabancı Holding'e geçti. Burada ; bir yıl çalıştıktan sonra 1990'da Akbank'a geçti. 1997 yılında Genel Müdür Yardımcısı iken, Ak Yatırım'ın kurulma aşamasında bulundu ve halen Ak Yatırım'da Genel Müdür olarak görevini sürdürmektedir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin