The Night Agent romanı dizi oluyor! The Night Agent konusu ne?

Matthew Quirk'in geçtiğimiz yıl yayımlanan "The Night Agent" romanı dizi oluyor! The Night Agent nasıl bir dizi olacak?

Matthew Quirk'in geçtiğimiz yıl yayımlanan "The Night Agent" romanı dizi oluyor!

SHAWN RYAN "THE NIGHT AGENT" ROMANINI DİZİYE UYARLIYOR!

The Shield, Last Resort, S.W.A.T. gibi dizilerin yaratıcı ismi Shawn Ryan geçtiğimiz gün Twitter hesabından 2020 yılı içinde okuyup sevdiği kitapların listesini paylaştı. Bu kitaplar arasında The Night Agent da vardı.

Ryan, The Night Agent'ı okuyup televizyon aktarmaya karar verdiği romanlar kategorisine sokarken projenin deneme bölümünü yazmayı çoktan bitirmiş olabileceğini de ima etti.

Kulislerde konuşulanlara göre Ryan, The Night Agent'ın pilot bölümünü kapsamlı bir anlaşmasının olduğu Sony Pictures TV için yazmakta. Projenin henüz iç geliştirme aşamasında olduğu ve yeni yıl içinde duyurulacağı belirtiliyor.

20-12/25/shawn-ryan.jpg

Yapım şirketi MiddKid Productions aracılığıyla projenin yönetici yapımcılığını üstlenen Ryan'a aynı şirketten Marney Hochman eşlik ediyor.

THE NIGHT AGENT'IN KONUSU NE?

Quirk'in The Night Agent romanı yayımlandığı ilk dönem güçlü olumlu eleştiriler almış, John Grisham ve David Baldacci'nin ilk romanlarıyla karşılaştırmalar yapılmıştı.

Peki, The Night Agent nasıl bir hikaye sunuyor?

Romanın hikayesi; büyük bir komplonun içine atılan ve ABD hükümetinin en üst kademelerindeki bir Rus köstebeği durdurması gereken FBI Ajanı Peter Sutherland'e odaklanıyor.

Ulusu kurtarmak adına haini yakalamak için çaresiz bir ava çıkan Peter artık kendi kurallarını koymalı, her şeyi sorgulamalı ve kimseye güvenmemelidir.

20-12/25/the-night-agent-dizisi.jpg

Şu sıralar devam eden CBS/Sony TV dizisi S.W.A.T.'ın ortak yaratıcısı/yürütücü yapımcısı olan Ryan ayrıca Showtime için psikolojik gerilim türündeki La Bravura'nın da ortak yapımcılığını üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin