Senden Daha Güzel İlk Fragmanı ve Yayın Tarihi

Senden Daha Güzel ilk tanıtım videosu yayınlandı. Fragmanı paylaşılan Senden Daha Güzel dizisi ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Dizide nasıl bir konu var?

Bu sezon diziler konusunda çok istediğini alamamış olan FOX TV, bir yeni dizi daha hazırlamış durumda. Senden Daha Güzel isimli yeni dizi, tam bir yaz dizisi olarak gelecek ve haliyle yaz aylarının gelmesiyle beraber start almış olacak.

Daha önce Aş mantık İntikam’ın da bir yaz dizisi olarak başladığını ve sonrasında sezon boyunca yüksek reytinglerle devam ettiğini düşünecek olursak, yeni dizi için de şimdiden beklenti yüksek diyebiliriz.

Peki yeni dizi ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Yayınlanan fragmanla beraber bu konuda da bilgiler ortaya çıktı.

Senden Daha Güzel İlk Tanıtımı

Yayınlanan fragmana baktığımız zaman, tam bir yaz dizisini göreceğimizi net olarak anlıyoruz. Yine bir aşk hikayesi ekranlara gelecek.

Başrolde yer alan Efsun karakteri Antepli bir doktor olarak karşımıza çıkacak ve kendisi gibi doktor olan Kaan ile tanışacak.

İkili beraber çalışmaya başlayacak ve özellikle Kaan’ın hayatının birden değiştiğini göreceğiz.

Tabii ki yine bir aşk hikayesi olacağını söyledik. İkilinin arasında filizlenen aşk hikayesini de izleyeceğiz.

Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik’in yer alacağı dizinin ne zaman yayınlanacağı da açıklanmış durumda.

Zaten bir yaz dizisi olacağını söylemiştik. Haziran ayının ilk haftasıyla beraber dizi de yayınlanacak. 7 Haziran Salı günü ilk bölümün yayınlandığını göreceğiz.

Yaz döneminde yayınlanacağı için tam olarak rakipleri kimler olacak bilemiyoruz. Artık yeni yaz dizileri açıklandıkça, rakipleri de göreceğiz. Bakalım reytinglerde başarı elde edebilecek mi? Zira kanal bu sezon reytingler yüzünden birçok dizide erken final yapma kararı almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin