Netflix animasyon filmi Larva: Sihirli Dostluk'u tanıyalım!

Larva Adası dizisi ve Larva Adası Filmi'nin devamı niteliğindeki kısa film "Larva: Sihirli Dostluk (Larva Pendant)" Netflix'te yayına girdi. Konusu, fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Şapşal iki larva arkadaşın yeni serüveni karşınızda!

LARVA: SİHİRLİ DOSTLUK İLE YENİ SERÜVEN BAŞLIYOR!

Larva Adası dizisi ve Larva Adası Filmi'nin devamı niteliğindeki kısa film "Larva: Sihirli Dostluk (Larva Pendant)" Netflix'te yayına girdi.

25 Mayıs 2022 Çarşamba tarihinden itibaren platformdan izlenebilen film 33 dakika süreye sahip.

2018-19 yıllarında yayınlanan Larva Adası dizisi; ıssız bir tropik adaya düşen şapşal iki larva arkadaşın, yemek bulmaktan yeni hayvan dostlar edinmeye kadar her şeyi eğlenceye dönüştürmesini konu edinirken; 2020 yılında izleyiciyle buluşan Larva Adası Filmi'nde ıssız bir adada geçirdiği beş buçuk yılın ardından Chuck'ın, eve dönmesine ve çılgın larva dostları Kırmızı ve Sarı'yla yaşadıklarını bir muhabire anlatmasına tanıklık ediyoruz.

LARVA: SİHİRLİ DOSTLUK'UN KONUSU NE?

Bugün yayına giren Larva: Sihirli Dostluk ise yellenen dostlar Kırmızı ve Sarı'nın şehirdeki sakarlık ve aksilik dolu maceralarını anlatıyor.

22-05/25/larva-pendant-izle.jpeg

Güney Kore yapımı filmin seslendirme kadrosunda Hong Bum-ki ve Kang Si-hyun ikilisi yer alıyor.

Young-cheol Joe, Ji-yeon Kim ve Chan-me Kwon'dan oluşan yazar ekibine sahip yapımın yönetmeni ise Young-cheol Joe.

22-05/25/larva-pendant-afisi.jpeg

Larva: Sihirli Dostluk tanıtım klibini hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Larva Pendant" (Netflix) Tanıtım Klibi:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin