"Senden Önce" dizisinin oyuncu kadrosunda ayrılıklar bitmiyor!

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ile Melis Sezen'in yer alacağı "Ölene Kadar" dizisinin adı "Senden Önce" olarak değişmişti ve kadroda flaş gelişmeler olmuştu. Senden Önce'nin konusu ne? Senden Önce ne zaman başlayacak? Senden Önce hangi kanalda? Senden Önce'den kimler oynuyor? İbrahim Çelikkol kimdir? Melis Sezen kimdir?

Volkan Usta
22 Aralık 2023 - 10:25
Kültür Sanat

Kanal D'de yayınlanacak D Media imzalı 'Till Death' dizisinin ismi "Senden Önce" olarak değiştirildi.

Yapım şirketi tarafından oyuncu kadrosunun netleştirilmesi beklenirken İbrahim Çelikkol ilk açıklanan isim olmuştu. Geçtiğimiz gün ise İbrahim Çelikkol'a Melis Sezen'in eşlik edeceği açıklanmıştı.

Kanal D’nin kurumsal sosyal medya hesabından Melis Sezen'in fotoğrafının altına, “Yine, yeniden Melis Sezen” notu düşüldü. Kadronun tamamlanmaya çalışıldığı ve yakın zamanda sete çıkması beklenen dizide kimlerin oynayacağı ve hikayesinin nerede geçeceği ise henüz belirtilmemişti.

Serdar Gözelekli’nin yönettiği ve Başak Angigün'ün senaryosunu yazdığı dizinin diğer kadın başrol oyuncusu da belli olmuştu. İrem Helvacıoğlu dizinin “Sahra”sı olacaktı. Fakat taraflar son yapılan görüşmelerde sözleşme koşullarında anlaşamadı. İrem Helvacıoğlu da "Senden Önce" dizisine başlamadan yapıma veda etmişti.

Alp Navruz yeniden Yves Rocher reklam yüzü – Report Mag Türkiye

Son gelişmelerin ardından da yine başrol oyuncularından İbrahim Çelikkol ile yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle yollar ayrılmıştı. Yeni alınan haberlere göre ise, Hakan Dağıstan’ın eşi Merve’ye hayat vereceği duyurulan Melis Sezen de projeden ayrıldı. Başrol oyuncuları için yeni araştırmaların başlamasının ardından ilk teklifin Alp Navruz'a gittiği de gelen haberler arasında. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin