Merve Mutlu
23 Aralık 2020 - 13:41
Gündem

tv8 kanalının sahibi olan başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan bir dijital platform olan ve 1 Ocak'tan itibaren aktif hale geçeceği bilinen Exxen'in ilk dizisi Şeref Bey'in merakla beklenen afişi nihayet yayınlandı. Kadrosu ile heyecan yaratan dizide bakın kimler var...

20-12/23/eref-bey-1608714262.jpg

Onur Ünlü'nün yönetmenliğinde çekilecek olan ve hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesini anlatacak olan karakomedi türündeki dizi, ocak ayında izleyicilerle buluşacak. Merak uyandıran dizinin detayları merak uyandırmaya devam ediyor.

Şeref Bey dizisinin afişi görücüye çıktı! Kadroda kimler var?

20-12/23/eref-bey-dizisi.png

Başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı, Ertan Saban gibi isimlerin yer aldığı dizide: Beyti Engin, Şükran Ovalı, Devrim Yakut, Serhat Kılıç gibi isimler de yer alıyor. Afişi yayınlanan dizi beklentileri yükseltti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin