Aleyna Çakır'ın katil zanlısı Ümitcan Uygun ölüm tehditleri ile tepki topladı!

Ümitcan Uygun bu kez de tiktok fenomenini tehdit etti.

Merve Mutlu
23 Aralık 2020 - 16:02
Viral

Geçtiğimiz Haziran ayında evinde bornoz kuşağı ile kapıya asılı şekilde cansız bedeni bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan ve sosyal medyada çok sık gündem olan Ümitcan Uygun yakın zamanda annesini kaybetmişti. Annesinin de şüpheli ölümünün ardından kamera karşısında babası ve abisiyle açıklama yapan Uygun bu kez de tiktok fenomenini tehdit etti.

20-12/23/m-1608727747.jpg

Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan ve canlı yayınlar açan Uygun çok sayıda yorumu okuyor ve cevap veriyor. Uygun'un yayınına geçtiğimiz gün de Tiktok fenomeni Abdullah S. katıldı. Konuşma sırasında 'Adalet yerini bulacak' diyen Abdullah S.'ye sinirlenen ve alkollü olduğu değerlendirilen Uygun, alkol şişelerini göstererek tehdit ve küfürler savurmaya başladı. 'Seni de öldüreceğim' sözleri ise şoke etti.

Aleyna Çakır'ın katil zanlısı Ümitcan Uygun ölüm tehditleri ile tepki topladı!

20-12/23/mitcan.png

"Seni de öldüreceğim" sözleriyle tepki toplayan Uygun'un bu hareketi yine sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Öte yandan yine Uygun'un yakın arkadaşı G.Ö.'nün henüz reşit olmadığı iddia edilen genç bir kızla birlikte olduğu ifade edildi. Abdullah S.'nin yayınına bağlanan G.Ö. daha sonra çektiği küfür dolu video ile genç kızın reşit olduğunu ileri sürmesi dikkat çekti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin