Şeref Sözü ne zaman başlıyor? Yayın günü ve tarihi belli oldu!

Yeni dizi Şeref Sözü'nün ne zaman başlayacağı belli oldu.


09 Ekim 2020 - 10:45
Gündem

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan ve Cevdet Mercan’ın yönetmenliğinde çekilen yeni dizi Şeref Sözü'nün hazırlıkları tamamlandı. Geçtiğimiz gün yayınlanan fragman ile dikkatleri üzerine çeken dizinin yayın tarihi de belli oldu.

Başrolde Tolgahan Sayışman ve Sude Güler'i bir araya getiren ve oyuncu kadrosunda: Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş gibi isimleri bir araya getiren Şeref Sözü dizisi, 480 bin m2’lik bir adanın dev bir platoya dönüştürülmesi ile hazırlandı.

Şeref Sözü ne zaman başlıyor? Yayın günü ve tarihi belli oldu!

Kadrosu ve hikayesi ile merak uyandıran yeni dizi Şeref Sözü'nden 1. bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıl ve büyük ilgi görmüştü. TIMS&B Productions imzalı dizi 14 Ekim Çarşamba akşamı yayın hayatına başlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin