Hadise'den Seren Serengil'e 4 yıl 8 aylık hapis istemi!

Hadise, kendisi hakkında asılsız iddialarda bulunan sunucu Seren Serengil'i şikayet etmişti.. O dava hakkında şok gelişme! Hadise neden Serengil'i şikayet etti? Seren Serengil kim? Hadise; Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'yu neden şikayet etti? Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hapse mi girecek?

Pınar Alçiçek
27 Nisan 2023 - 13:15
Magazin

Hadise, kendisi hakkında Reza Zarrab ile aşk yaşadığını iddia eden Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'dan şikayetçi oldu... Talep ettiği ceza ise şoke etti! İşte detaylar...

23-01/06/seren-serengil.jpg

Seren Serengil; geçtiğimiz Kasım ayında Hadise’nin, Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığını, Zarrab ile Hadise'ye ait olduğunu iddia ettiği mesajların elinde olduğu iddia etmiş ve canlı yayında o mesajları halka sunmuştu. Hadise ise sosyal medya üzerinden "Her şeyden önce bir kadınım, bir insanım. Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum." açıklamasında bulunarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve RTÜK'ü etiketleyerek Seren Serengil'e tepki göstermişti... 

İLGİLİ İÇERİK

EBRU GÜNDEŞ VE AVUKATINI TANIK OLARAK GÖSTERDİ!

İfade sonrası muhabirlere kısa bir açıklama yapan Serengil ise "Hadise suç duyurusunda bulunmuş. Biz de tanıklarımızın isimlerini verdik", "Reza Zarrab ile yaşadığı yasak aşkla alakalı suç duyurusunda bulunmuş. Biz de Reza Bey'in eski avukatı, Ebru Gündeş ve avukatını şahit olarak gösterdik." açıklamasında bulunmuştu. 

23-01/06/serengil.jpg

Sunduğu magazin programında yorum yapan Serengil, Bali ve Arto'nun sürekli olarak kötü yorumlarda bulunduğunu ve bu yorumların hakaret içerdiği gerekçesiyle şikayette bulunan şakıcı Hadise'nin davası İstanbul Cumhuriyet Savcılığınca üç şüpheli hakkında ayrı ayrı yürütülen soruşturmalarla tamamlandı.

O YASAK AŞK MESAJLARI TEYİT EDİLMİŞ!

Seren SerengilHadise - Reza Zarrab haberi ilk çıktığında kendisine bir hesaptan Reza Zarrab ve Hadise'nin mesajları geldiğini, bu haberlerin doğruluğunu ise Zarrab'ın avukatının teyit ettiğini öne sürdü. 

ARTO VE BİRCAN BALİ SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ!

İfadeleri alınan Bircan Bali ve Arto ise bahsi geçen konu hakkında sadece yorumda bulunduklarını ve doğrudan Hadise'yi hedef almadan sözlerinin eleştiri kapsamında kaldığını ifade ederek suçlamaları reddettiler.

4 YIL 8 AYLIK HAPİS İSTEMİ!

Canlı yayında sadece iddia üzerine defalarca ağır yorumlarda bulunan Seren Serengil hakkında "Sesli ve görüntülü hakaret" suçundan 5 aydan 4 yıl 8, Bircan Bali ve Arto hakkında ise 3 aydan 3 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.

23-04/27/we.jpg

Adı geçen isimler önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin