Serenay Sarıkaya dur durak bilmiyor! "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisi ne zaman yayınlanacak?

Dijital proje olan Şahmaran ile gündemin en zirvesine taht kuran Serenay Sarıkaya, 2. dijital dizi için Ay Yapım'la el sıkıştı! Serenay Sarıkaya kimdir? Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin adı ne? Serenay Sarıkaya Aile dizisinden çıkıyor mu? Serenay Sarıkaya kaç yaşında? Boyu kaç? Kaç kilo? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi kim?

Son olarak Aile dizisindeki psikolog Devin karakteriyle gündemin diline düşen Serenay Sarıkaya, yeni projelere hız kesmeden devam ediyor! Dijital proje Şahmaran'dan büyük keyif alan ünlü oyuncu, Netflix ile 2. proje için yeniden el sıkıştı...

İLGİLİ İÇERİK

23-04/06/screenshot_20230405-210234_instagram-816x1024-1680778281.jpg

Yapımı Ay Yapım'a, yönetmenliği Mert Baykal'a ait olan dizinin ismi henüz netleşmedi. Serenay Sarıkaya'nın yeni projesini müjdeleyen ise dizinin senaristi Ece Yörenç oldu!

"YİNE YENİ YENİDEN!

“Yine yeni yeniden” notuyla buluşmadan bir kare paylaşan Yörenç, dizinin konusu ve oyuncu kadrosu için şimdilik sessiz kalmayı tercih ediyor.

SARIKAYA YENİDEN NETFLİX'TE!

Kod adı "Kimler Geldi Kimler Geçti" olan fakat resmi adı ve konu detayları henüz açıklanmayan yeni dizide Serenay Sarıkaya'ya eşlik edecek diğer oyuncular da şimdilik belli değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin