Serkan Altınorak sevdiklerini ve bilinmeyenlerini anlattı!

Yakışıklı oyuncu Serkan Altunorak, seyahat tutkusunu anlattı.

resim yok
12 Aralık 2013 - 11:06
Magazin

Yakışıklı oyuncu Serkan Altunorak, seyahat tutkusunu anlattı:

 

''Tek başına yolculuğa çıkmayı seven nadir insanlardan biriyim. Sanırım ben sadece gezmek için çalışıp para kazanıyorum.''

Televizyon dizilerinin sevilen ismi Serkan Altunorak, sık sık tek başına seyahatlere çıkıyor.

 

En büyük keyfi ise; yurt dışındaki sanat galerilerini gezmek.

 

Ünlü oyuncu, sevdiği aktiviteleri ve hakkında bilinmeyenleri Harper's Bazaar'a anlattı:


* Film izlemeyi o kadar seviyorum ki, bunun için her koşulda zaman yaratabilirim. David Lynch, Lars Von Trier, Woody Allen, Ridley Scott, David Cronenberg, Martin Scorsese, Alfred Hitchcock, Michel Gondry ve daha ismini sayamayacağım birçok yönetmenin peşine düşüp izlemeyi çok severim.

 

ALTI GÜN SPOR YAPARIM

* Düzenli spor yapan biriyim. Haftada beş-altı gün spor salonunda fitness ve kardiyo yapıyorum. Buna ek olarak Dot'taki yeni oyunumuz için; 1.5 yıldır profesyonel eğitmenlerden haftada üç gün esneme ve dans dersleri alıyorum.[reklam]

* Haftada bir kez mutlaka Arnavutköy'deki Adem Baba'da balık yerim. Bunun dışında, güzel muhabbetin olduğu her yer benim için güzeldir.


* Dünyanın çeşitli ülkelerinde tekrar tekrar gitmekten hoşlandığım mekanlar vardır. Tek başına seyahat etmeyi seven nadir insanlardan biriyim herhalde. Bu özgürlük hissiyle canım nereye isterse gitmeyi çok severim.


* Sanırım ben sadece gezmek ve yeni yerler görmek için çalışıyorum. Para kazanmanın, hayatımı idame ettirmek dışında benim için geçerli diğer sebebi de gezebilmek. Bu sene planlarım arasında Güney Afrika ve Japonya var.


* Londra'da mutlaka ziyaret ettiğim galerilerden biri Haunch of Venison; çok ilginç işler var. New York'taki Opera Gallery de, şehre adım atar atmaz gittiğim yerlerden.

 

 

KAAN URGANCIOĞLU HAKKINDA HİÇ DUYMADIKLARINIZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin