Serkan Keskin Bir Aile Hikayesi dizisine katıldı!

Sevilen uyarlama dizi Bir Aile Hikayesi'nin yeni sezonunda Serkan Keskin'i de izleyeceğiz...

Nurşah
02 Eylül 2019 - 09:29
Gündem

Fox Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen Bir Aile Hikayesi yeni sezon için hazırlıklarını son sürat devam ettiriyor. Başarılı oyuncu Serkan Keskin, Bir Aile Hikayesi dizisinin kadrosuna dahil oldu!

19-09/02/serkan-keskin-bir-aile-hikayesi-ufuk.JPG

Serkan Keskin Bir Aile Hikayesi dizisinde!

Oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Alper Saldıran, Elçin Afacan, Celil Nalçakan ve Songül Öden'in yer aldığı Bir Aile Hikayesi yeni sezonda kadrosunu genişleterek izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Canlandırdığı karakterler ile izleyicinin gönlüne taht kuran Serkan Keskin sevilen dizinin kadrosuna dahil oldu.

Serkan Keskin Bir Aile Hikayesi dizisinde Ufuk karakterini canlandıracak. Berk'in Nil'i geri kazanma yolundaki en büyük engellerinden birisi haline gelecek olan Ufuk, izleyicinin de kalbini ısıtacak. Doktor olan Ufuk karakteri, kendisine has tarzı, neşesi ve efkarı ile diziye yepyeni bir soluk katacak... 

19-09/02/bir-aile-hikayesi-yeni-sezon-yayin-tarihi.jpg

Bir Aile Hikayesi yeni sezon ne zaman başlıyor?

Sevilen dizinin yeni sezon yayın tarihi de en sonunda belli oldu. Bir Aile Hikayesi yürekleri ısıtacak ve yüzleri güldürecek olan yeni bölümleri ile 14 Eylül Cumartesi akşamından itibaren izleyicisi ile olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin