Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kanal D ekranlarının uzun soluklu yapımının yeni sezon tarihi belli oldu.

Merve Mutlu
02 Eylül 2019 - 11:01
Yeni Bölüm

Kadrosunda:Şevket Çoruh, Zafer Ergin, İlker İnanoğlu ve Özgür Ozan gibi başarılı isimleri bir araya getiren ve ekranların en uzun soluklu dizisi olma özelliği taşıyan Arka Sokaklar'ın 14. sezonundan yeni bir tanıtım yayınlandı. 

19-09/02/as14.png

Geçtiğimiz sezon yayınlanan 521. bölümü ile ekran macerasına kısa bir ara vererek sezon finali yapan dizi, bu sezon yayınlanmaya başlayacak olan 522. bölümü ile izleyicilerde heyecan yaratıyor. Bazı eski oyuncuların ayrılacağı ve yeni oyuncuların da dahil olacağı dizinin yeni tanıtımı da bir hayli merak uyandırıyor. 

Arka Sokaklar yeni sezon oyuncu değişiklikleri:

19-09/02/gamze-topuz.jpg

9 senedir dizide Pınar karakterini canlandıran İpek Yaylacıoğlu ve 13 senedir dizide rol alan ve Metin karakterina başarıyla hayat veren Furkan Göksel'in diziden ayrılırken, oyuncu Gamze Topuz da dizide bir Savcıyı canlandırmak üzere kadroya dahil oldu.

Arka Sokaklar ne zaman başlayacak?

19-09/02/arkaa-a.png

Yayınlandığı her dönemde ilgiyle izlenen ve merakla beklenen dizinin 522. bölümü ile başlayacak olan 14. sezonunun ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Sevilen dizi 13 Eylül Cuma akşamı yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin