Sıfır Bir sinema filminden ilk tanıtım geldi! Ne zaman vizyona girecek?

Büyük bir heyecanla beklenen Sıfır Bir sinema filminden ilk tanıtım videosu izleyici ile paylaşıldı!

Nurşah
02 Eylül 2019 - 11:40
Gündem

blutv platformunun bir efsane haline gelen ve her bölümü ile çok konuşulan internet dizisi Sıfır Bir sinema filmi ile de izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor!

19-09/02/sifir-bir-sinema-filmi.jpg

Sıfır Bir sinema filminden ilk tanıtım geldi!

Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay gibi halkın bağrından çıkan oyuncularla hikayesini izleyicisine başarı ile aktaran Sıfır Bir dizisi uzun süren yolculuğunun ardından geçtiğimiz aylarda final yaptı. Dizi final yapsa da izleyicilerini sevindirecek haberlerle gündeme gelmeye devam ediyor...

19-09/02/sifir-bir-sinema-tanitimi.jpg

Sıfır Bir'in ardından yine blutv ekranlarında yayınlanacak olan Sokağın Çocukları dizisinin haberi büyük bir heyecan uyandırdı. Dizinin haricinde, Sıfır Bir'in sinema filmi de çok yakında vizyona girecek. Sıfır Bir hikayesinin devam edeceği sinema filminde yine heyecanlı sahneler izleyici ile olacak. Fragmanda diziden bildiğimiz Savaş, Cihat, Burak ve Cengo gibi karakterler de gözümüze çarpıyor. Filmin yayın tarih ise henüz izleyici ile paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Sıfır Bir sineması tanıtımı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin