Bir Aile Hikayesi ne zaman başlayacak? 13. bölümden tanıtım geldi..

Fox ekranlarının sıcak aile macerasını anlatan dizinin yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu.

Merve Mutlu
02 Eylül 2019 - 11:47
Yeni Bölüm

Kadrosunda Celil Nalçakar, Songül Öden, Olgun Toker, Ali Seçkiner Alıcı, Birkan Sokullu, İrem Sak, Alper Saldıran ve Elçin Afacan gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu. 

19-09/02/lme.png

This is Us adlı yabancı diziden Türkiye'ye uyarlanan ve oyuncularıyla da hikayesiyle de oldukça sevilen Bir Aile Hikayesi, sezon finaline girerek verdiği ekran arasını nihayet sonlandırıyor. Medyapım'ın hazırladığı ve Fox ekranlarında yayınlanan dizinin sevenleri Mahur, Beste ve Berk'in hikayesini izlemek için gün sayıyor. 

Bir Aile Hikayesi ne zaman başlayacak?

19-09/02/bah.png

Sımsıcak bir dünya kurarak kimi zaman eğlendiren kimi zaman da gözyaşlarına boğan dizi, yine kendi gününde ekranlarda olacak. Bir Aile Hikayesi yeni sezon ilk bölüm olan 13. bölüm ile, 14 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'da Fox'ta!

Bir Aile Hikayesi 13. bölüm tanıtımı: 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin