Engin Altan ve Burçin Terzioğlu'nun Kurşun dizisinin kadrosuna iki yeni oyuncu katıldı!

Fox ekranlarının yeni sezonda iddialı yapımlarından biri olan Kurşun'un kadrosu genişliyor..

Merve Mutlu
02 Eylül 2019 - 14:57
Yeni Bölüm

Başrollerinde Diriliş Ertuğrul'un yıldız ismi Engin Altan Düzyatan ile ekranların sevilen yüzü başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu'nu başrolde buluşturan ve Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Bora Akkaş ve Engin Şenkan'ın da kadrosunda olduğu Kurşun dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

19-09/02/kursun.png

1970'li yıllarda Türkiye'yi kasıp kavuran bir savcı olan Marlon Kemal’in hayat hikayesini konu alacak olan dizide, Orhan adında bir Cumhuriyet Savcısının Leyla adında bir kıza aşık olması ve ülkenin dönemsel şartları ve zorlukları gözler önüne serileceği Kurşun dizisi için hazırlıklar devam ediyor.

Şebnem Dilligil ve Begüm Akkaya Kurşun dizisinde!

19-09/02/sebnem-dilligil-kimdir.jpg

Engin Altan'ın Orhan karakterini canlandıracağı merak uyandıran dönem dizisinin kadrosuna son olarak da Şebnem Dilligil katıldı. Şöhret, Yürek Yarası, Son Bahar, Geç Gelen Bahar, Kurban, Ey Aşk Nerdesin, İhanet, Yılanların Öcü ve Ateşböceği gibi birçok dizi projesi ve tiyatro oyununda rol alan Şebnem Dilligil de dizinin kadrosunda.

19-09/02/begumakkay.jpg

Beşinci Boyut, Yeşeren Düşler, Doktorlar gibi yapımlarda rol alan Begüm Akkaya da dizinin kadrosunda yer alan isimlerden oldu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin