Aras Bulut İynemli'den Çukur yeni sezon müjdesi! Çekimler başladı!

Büyük bir heyecanla beklenen Çukur'un yeni sezonu için oyuncular ve ekip sete çıktı! İşte ilk detaylar...

Nurşah
02 Eylül 2019 - 15:02
Gündem

Show Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Çukur'un yeni sezon hazırlıklarına başlandı! Heyecanla beklenen dizinin 3. sezon çekimlerinin başladığını başarılı başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli takipçilerine paylaştığı fotoğrafla müjdeledi!

19-09/02/ukur-3-sezon.jpg

Aras Bulut İynemli'den Çukur paylaşımı!

Oyuncu kadrosunda Ercan Kesal, Perihan Savaş, Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil gibi başarılı isimlerin yer aldığı Çukur'un yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Nefes kesen bölümlerin ekrana geleceği 3. sezonda kadın dayanışması ile öne çıkacağı düşünülen sevilen dizinin hazırlıkları da son sürat devam ediyor.

19-09/02/ukur-yeni-sezon-cekimleri-basladi.jpg

Çukur'da canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteri ile yayınlanan her bölümle kendisinden söz ettirmeyi başaran Aras Bulut İynemli yeni sezon çekimlerinin başladığını izleyicilere duyurdu. Gönderi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

19-09/02/ukur-yeni-sezon-boncuk-yilmaz.jpg

Öte yandan Çukur'un bir diğer sevilen oyuncusu Boncuk Yılmaz ise ekibin sete geri dönüşünü, paylaştığı kare ve "Çukur kadınları yeni sezona hazır" notu ile takipçilerine duyurdu. Yeni bölümlere ilişkin heyecanlı bekleyiş de devam ediyor ve yayın tarihi henüz paylaşılmadı Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin