Usta isim Hümeyra yeni sezonda Kadın dizisinde!

Fox'un sevilen dizisi Kadın yeni sezonda bomba gibi dönüyor.

Merve Mutlu
02 Eylül 2019 - 16:02
Yeni Bölüm

Başrolünde başarılı ve güzel oyuncu Özge Özpirinççi'nin yer aldığı, Caner Cindoruk, Feyyaz Duman, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya ve Şerif Erol gibi başarılı isimlerin de kadrosunda bir araya geldiği Kadın dizisi yeni sezona bomba gibi dönüş yapmaya hazırlanıyor. 

19-09/02/zge.png

Japon yapımı Woman adlı dizi projesinden uyarlanan ve En İyi Drama dalında ödül alan Kadın dizisi, merak uyandıran sezon finalinin ardından izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Çocuklarıyla birlikte tek başına hayata tutunma mücadelesi veren Bahar'ın hayat hikayesini anlatan Kadın dizisinde bu sezon sürpriz bir oyuncu kadrodan ayrılırken usta bir isim de kadroya katılıyor. 

Hümeyra, Kadın dizisinde!

19-09/02/humeyraa.png

Sayısız projede yer alan ve yer aldığı her projede adından söz ettirmeyi başaran usta isim Hümeyra, Fox ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Kadın dizisinin kadrosuna dahil oldu. Sürpriz bir ismin ayrılacağının konuşulduğu dizide Hümeyra'nın nasıl bir karakter canlandıracağı merak edilirken, gözler dizinin yeni sezonuna çevrildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin