Sermiyan Midyat uyuşturucudan gözaltına mı alındı?

Ünlü oyuncu hakkında çıkan uyuşturucudan gözaltına alındığı iddiaları gündeme düştü.

Merve Mutlu
09 Ocak 2020 - 16:33
Gündem

Birçok başarılı projede yer alan ve özellikle komedi türündeki başarısı birçok kişi tarafından tartışmaya kapalı bir şekilde kabul edilen ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, uyuşturucan gözaltına alındığı iddiaları ile gündeme geldi. 

20-01/09/sermiyan-midyat.jpg

Çıkan haberlere göre: Sermiyan Midyat ve asisyanı ayrı mekanlarda, Mersin narkotik polisleri tarafından gözaltına alınmışlardı. Yapılan uyuşturucu operasyonunda adı geçen oyuncu, bu şoke eden iddialarla ilgili sosyal medya hesabından paylaştığı video ile konuya açıklık getirdi. 

Sermiyan Midyat gözaltına mı alındı?

20-01/09/sermiyan-midyat-kimdir.jpg

Hakkında çıkan iddialara görüntülü bir cevap hazırlayan Midyat, haberlerin asılsız olduğunu şu sözlerle ifade etti: "Mersin’den herkese selamlar. Bu sabah hakkımda enteresan haberler çıktığını üzülerek duydum. Hepimizin de göreceği üzere gözaltında değil, gözler önündeyim. Bu asılsız iddiaları ve tarafıma düzenlenen komplo girişimini yarın sabah sevgili dostum Cengiz Semercioğlu’nun programında hepinize tüm detaylarıyla anlatacağım. Gününüz güzel olsun. Yarın sabah görüşmek üzere"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin