Grey's Anatomy 17. sezon sonunda bitecek mi? ABC başkanı adresi gösterdi!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden Grey's Anatomy ne zaman bitecek? 17. sezon son mu yoksa 18. sezonu da görecek miyiz? ABC başkanı cevapladı...

ABC'nin hastane dizisi "Grey's Anatomy" 16. ve 17. sezon onaylarını birlikte alarak NBC'nin ER dizisini geride bırakıp en fazla bölüme sahip hastane dizisi unvanını eline geçirmişti.

GREY'S ANATOMY NE ZAMAN BİTECEK?

Devam etmekte olan 16. sezonunda kış arasına giren yapımın başrol oyuncusu Ellen Pompeo'nun diziden ayrılacağı yönündeki çeşitli spekülasyonların ardından gelecek sezon için de dizi ekibiyle anlaşmaya vardığı biliniyor.

Peki, 2020-21 yayın sezonu Pompeo'nun ya da Grey's Anatomy'nin son sezonu mu olacak?

20-01/09/ellen-pompeo.jpg

ABC BAŞKANI DİZİYİ DEVAM ETTİRMEYE NİYETLİ!

ABC Entertainment Başkanı Karey Burke kendisine yöneltilen Grey's Anatomy'nin gelecek sezon sonunda bitip bitmeyeceği sorusuna "Umarım böyle bir şey olmaz. Ellen, Meredith Grey'i oynamakla ilgilendiği müddetçe Grey's Anatomy yaşamaya devam edecek" cevabını verdi.

Pompeo ile gelecek sezonlara yönelik henüz herhangi bir görüşme yapılmadığı biliniyor. Görünüşe bakılırsa Grey's Anatomy'nin 17. sezonuna gelindiğinde bu konu hakkında yine bolca söylentiler çıkacak.

Bu sezon 350. bölümünü kutlayan ve kendi dalında ulaşılması güç bir rekora imza atan Grey's Anatomy kış arasından 23 Ocak 2020'de sezonun onuncu bölümü "Help Me Through the Night" ile dönecek.

20-01/09/greys-anatomy-16x09.jpg

Allison Liddi-Brown'un yönetmenliğini üstlendiği bölüm Grey's Anatomy ile spin-off'u "Station 19"un crossoverına sahne olacak. Krista Vernoff'un her iki diziden sorumlu olmasının etkisiyle önümüzdeki dönemde iki dizinin bir araya geleceği başka bölümlerin de tasarlandığı biliniyor.

"Grey's Anatomy" (ABC) 16. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin