Servet Pandur Bir Aile Hikayesi dizisinin kadrosuna katıldı!

Adı Hercai dizisinin kadrosunda anılan Servet Pandur, Fox'un sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi'nin kadrosuna dahil oldu!

Merve Mutlu
25 Nisan 2019 - 13:48
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Birkan Sokullu, Olgun Toker, Songül Öden, İrem Sak, Elçin Afacan, Celil Nalçakan ve Ali Seçkiner Alıcı gibi başarılı isimleri bir araya getiren Bir Aile Hikayesi dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

19-04/25/servet-pandur.png

atv ekranlarında fırtınalar estiren Hercai dizisinde Zehra Şadoğlu karakterini canlandıracağı iddiaları ile gündeme gelen ve son anda kadrodan ayrılan Servet Pandur , Fox ekranlarında yayınlanan ve sıcak aile teması ile oldukça beğeni toplayan Bir Aile Hikayesi dizisinin kadrosuna dahil oldu.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

This is us adlı yabancı diziden uyarlanan Bir Aile Hikayesi'nde Olgun Toker'in canlandırdığı Mahur karakterinin, kendisini yıllar önce bırakıp giden ve Mahur onu bulduğunda hasta olduğunu öğrendiği babası Şakir'in (Ali Seçkiner Alıcı) arkadaşı olarak Servet Pandur'u ekranlarda göreceğiz..

Servet Pandur kimdir?

19-04/25/servet-pandur.jpg

Servet Pandur, 1970 yılında İzmir’de doğmuştur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 1999 yılında rol aldığı Çarli dizisi ile yaşamış; İçimdeki Fırtına, Yılanların Öcü, Kalbim Yangın Yeri, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Kod Adı Kaos gibi önemli projelerde yer almıştır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin