Seversin'in yeni günü belli oldu!

Kanal D'nin sevilen dizisi artık pazartesi günleri yeni bölümleriyle ekrana gelecek…

Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, beğeniyle takip edilen dizisi “Seversin’’ yeni gününde seyircisiyle buluşuyor.

Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı, ekrana gelen her bölümü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan ‘’Seversin’’ 19 Eylül Pazartesi gününden itibaren her pazartesi saat 20.00’de ekrana gelecek.

Seversin’in oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.

Seversin yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı Kanal D’de...

#

Tolga, Asya'yı yıkacak bir hamle yapıyor! Seversin yeni gününde yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Kanal D'de! Babasıyla ilgili gerçekleri Asya'nın ağzından duyan Tolga bir yıkım yaşar. Tüm hayatının yalanlarla kaplı olmasını kaldıramaz. Asya ise Tolga'ya gerçekleri anlatmaya kararlıdır. Ancak Tolga beklenmedik bir hamlede bulunur. Tolga'nın yeni dizi projesindeki partneri açıklanır. Asya ise şaşkınlık içindedir. Tolga'nın yeni partneri kim oldu?

Seversin yeni gününde yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Kanal D'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin